fbpx

Unesite pojam koji tražite na našem portalu ?

Nezavisni informativni portal BISCE.BA

Kolumne

BOžE PRAVDE

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp

U javnosti se pojavila informacija (izvor EuroBlic) da Državno odvjetništvo Republike Hrvatske (DORH) priprema optužnicu protiv oficira Armije Bosne i Hercegovine za zločine nad Hrvatima u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Zločine u Hrvatskoj Bošnjaci oficiri su navodno počinili u sastavu JNA 1991. godine, očito prije Udruženog zločinačkog poduhvata predvođenog Franjom Tuđmanom.

Možda bi bilo dobro optužiti i one Bošnjake koji su u periodu 1941 – 1945. godine napadali na Prvu „demokratsku“ Hrvatsku, koju su historija i zapadni zločinci nepravedno nazvali fašističkom, a ustaše (oni koji su držali koncentracione logore da bi sačuvali rasno inferiornije) nazvali fašistima. Ovo su sve dokazi da su Hrvatska, odnosno HDZ, rizničari izvornih evropskih vrijednosti, onih koje je i sam veliki Hitler poštovao.

Važno je naglasiti da je u svakom velikom projektu, bez obzira koliko je čist, bilo i onih koje nazivamo izdajnicima. Naravno, Hrvatska nije bila među takvim. To su bili iskreni ljudi koje je predvodio poglavnik Ante Pavelić. Iskrenost i odanost se mogla vidjeti na svakom koraku, a posebno u činjenici da je prva „demokratska“ Hrvatska, pored nacističke Njemačke, jedina imala rasne zakone. Zub vremena je odnio naciste u zaborav, i velika nauka se izgubila. Međutim, vrijeme nije uspjelo izvršiti ovrhu nad iskrenim hrvatskim eugeničarima, koji su lutali u izgnanstvu godinama, ali su se vratili u domovinu i oživjeli Drugu „demokratsku“ Hrvatsku i osnovali red hrvatskih vitezova čuvara (HDZ).

Svi znamo da je put pravednika i mučenika najteži put, ali HDZ ga je prešao. Pokušali su bjelosvjetski hohštapleri da Hrvatsku obilježe presudama svojih nevjerničkih sudova, ali neće moći dok je Hrvatskih vitezova. Ima Hrvatska svoj sud „časti“ koji sudi na osnovu hrvatstva (božjom milošću dodijeljen status), a od hrvatske ruke pravde neće uteći niko. Možda bi Hrvatska i oprostila Bošnjacima izdaju da se nisu naslađivali nakon sramne i lažne presude tzv. Haškog tribunala. Izgleda da nema druge nego podsjetiti Bošnjake na milost koju im je Hrvatska ukazala izvršivši agresiju na njih. Nije to Prvi Hrvat, prosvjetitelj, i osnivač Druge „Demokratske“ Hrvatske, doktor svih znanosti Franjo Tuđman uradio da bi Bošnjaci zaboravili, već da dobro zapamte i cijene njegovu milost. Ovi drznici koji su zaboravili okajaće svoje grijehe spram Hrvatske i Herceg Bosne (u kojoj je mjesto rođenja Poglavnika – sveta hrvatska zemlja), dakle grijehe prema Bogu.

Da je ovaj tekst napisao profesor svih znanosti Nino Raspudić, isti bi bio Uvod u Nacionalnu povijest obje „demokratske“ Hrvatske.

Ako se kojim slučajem Bošnjaci sjete da bi i oni trebali napisati nacionalnu Historiju, trebali bi i povući poteze koji će se moći računati kao historijski. U tom smislu trebaju odgovoriti ovom sudu „časti“ Hrvatske i tražiti dokaze za njihove tvrdnje, a sve one za koje se utvrdi da su krivi – kazniti u Bosni i Hercegovini. Kao što nas naši „dobri“ susjedi uče da samo budala isporučuje svoje državljane. Takvo poniženje i dovođenje u pitanje međunarodnog ugleda sebi ne dopuštaju velike zemlje poput Amerike, Rusije, Kine, Velike Srbije, a poglavito Velike Hrvatske.

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp


Facebook


Izvor i autor članka: 52


NAPOMENA:


Datum objave članka: 14/12/2017


Vrijeme objave članka: 17:28


error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen !!