fbpx

Unesite pojam koji tražite na našem portalu ?

Nezavisni informativni portal BISCE.BA

Afere

DA LI SU BIšćANI ZASLUžILI OVAKAV SDP: AFERE BIHAćKOG SDP-A NA JEDNOM MJESTU (I DIO) – FATKA KULENOVIć IH NIKADA NIJE DEMANTIRALA

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp

Situacija u partiji i više je nego loša, devastirana je i programski i kadrovski, što se najbolje vidjelo na proteklim lokalnim izborima

SDP Bihaća dulje vrijeme proživljava svoje najteže dane. Dio članstva poziva na pobunu, rušenje nove šefice Fatke Kulenović, nezadovoljni su kamo stranka ide i u što se pretvorila. Situacija je i više nego loša, stranka je devastirana i programski i kadrovski, što se uostalom najbolje vidjelo na proteklim lokalnim izborima na kojima SDP Bihaća doživio apsolutni debakl. Afere nisu ni zaobišle ovu partiju.

Afera „Kurban bajram i četiri junice“

SDP Bihaća još nije našao shodno da se javno oglasi ili barem pokuša javno dematirati ovaj slučaj, a tek da pokrene pitanje političke pa i eventualne krivične odgovornosti svojeg člana Željka Mirkovića zvanog Grga zbog afere Kurban bajram i četiri junice zbog prevare radi sticanja protupravne imovinske koristi.

SDP Bihaća, na čelu sa Fatkom Kulenović, na štetu malog obrtnika iz gradskog naselja Sokolac iz Bihaća odlučio da i dalje čvrsto zatvori oči, pokrije se ušima i stisne usne, a sve se nadajući da će ovaj slučaj nestati i biti zaboravljen. SDP Bihaća je, u ovom slučaju, pod rukovodstvom Fatke Kulenović zauzeo strategiju ćutanja i zaštite Mirka Željkovića poslanika u Skupštini USK i delegata u Domu naroda FBIH, a koji je izabran glasovima Bošnjaka iz Bihaća.

Junice još nisu plaćene, a lokalni mesar iz gradskog naselja Sokolac oštećen je za 4500 KM za koje je odavno platio razne poreze ostvarenu na „prodaju“ četiriju junica po osnovu fakture koja je uredno isporučena SDP-u Bihaća.

 

Afera „Fizičko nasilje od strane člana GO SDP Bihaća“

Prije tri mjeseca smo objavili potresnu priču gospodina Selman Selmana, oca Melvisa Selmana, koji nam je preko naše službene Facebook stranice BisceBa Portal iznio tragičnu priču o kojoj je njegov sin Melvis Selman na kućnom pragu brutalno pretučen od strane Sead Đemaila (član Gradskog odbora SDP-a Bihaća) i još sedam lica jer nije htio da bude član SDP-a Bihać i zbog toga što je tražio informacije o tome kako i za koga radi Udruženje ROMA Bihać čiji je predsjednik Sead Đemail.

SDP-a Bihaća na čelu sa Fatkom Kulenović i po ovom slučaju dalje šuti, nema zvaničnih informacija (demantija ili slično). O ovoj aferi ništa. Fatka Kulenović šuti i ne javlja se. Iz navedenog samo se da zaključiti da predsjednica SDP-a Bihać Fatka Kulenović prećutno odobrava brutalni čin člana Gradskog SDP-a Bihać Seada Đemaila.

Nastavlja se …

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp


Facebook


Izvor i autor članka: 35


NAPOMENA:


Datum objave članka: 30/10/2017


Vrijeme objave članka: 19:05


error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen !!