fbpx

Unesite pojam koji tražite na našem portalu ?

Nezavisni informativni portal BISCE.BA

Afere

EKSKLUZIVNO: RAZGOVARALI SMO S JEDNIM OD SVJEDOKA KOJI JE PRISUSTVOVAO “SILEDŽIJSKOM” PERFORMANSU ALENA ZULIĆA

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp

Alen Zulić misli da članovi SDP-a Bihać moraju da vjeruju njemu ili će dobiti po očima.

Nakon naše objave informacije od 18.02.2020.godine u 20:10 sati o nasilničkom ponašanju predsjednika SDP Bihaća Alena Zulića u kojem je fizički napao podpredsjednika SDP Bihaća Admira Čavkića, narednog dana (19.02.2020.godine) svi informativni mediji u Bosni i Hercegovini, a na osnovu “spina trećerazrednog” lokalnog portala, upoznali se građane BiH sa “siledžijskim” performansom Alena Zulića u službenim prostorijama SDP Bihaća.

Također su informativni mediji iz BiH prenijeli informaciju iz Ministarstva unutarnjih poslova USK koja glasi:

– U srijedu oko 18.45 sati je muškarac inicijala A. Č. (1972) prijavio osobu inicijala A. Z. (1976) zbog fizičkog napada

Tragom za informacijom više danas smo razgovarali sa jednim od svjedoka koji je prisustvovao “siledžijskom” performansu predsjednika SDP Bihaća i detaljno nam opisao što se dogodilo u službenim prostorijama SDP Bihaća. U razgovoru nam je kazao da su bili prisutni Alen Zulić, Željko Mirković, Admir Čavkić, Aljo Bobić, Emir Hujić, Irma Selimović i Emina Štrkljević.

Naš sagovornik ističe da se raspravljalo o trenutnoj situaciji u SDP Bihaća i iznenada je počeo niti malo ugodan razgovor između Željka Mirkovića i Admira Čavkića u vezi poruka s društvenih mreža, te je Mirković pokazao poruke Admiru Čavkiću i pitao ga da li je on pisao ove poruke. Admir Čavkić mu je odgovorio da se ne sjeća, na što mu je Željko Mirković odgovorio ako je pisao da mu ..be majku, a Admir Čavkić je Mirkoviću odgovorio ..ebem i ja tebi majku. U međuvremenu dok su padale teške riječi između Čavkića i Mirkovića, Alen Zulić je ustao i prišunjao se Admiru Čavkiću s boka te ga šakom udario u glavu to jest u desno oko. Od siline udarca Alena Zulića, Admir Čavkić je oboren je sa stolice.

Nakon toga su skočili Aljo Bobić i Emir Hujić koji su spriječili Alena Zulića da nastavi s eventulanim daljnjim udaranjem Čavkića. Admir Čavkić se podigao s poda i udaljio se iz prostorija SDP Bihać. Prema riječima našeg sugovornika vrlo brzo su došli pripadnici MUP USK koji su napravili službeni zapisnik o incidentu i evidentirali lica koja su bila prisutna u vrijeme fizičkog napada na Admira Čavkića od strane Alena Zulića. Na kraju razgovora naš sugovornik kazao nam je da je iste večeri o nasilničkom ponašanju Alena Zulić upoznat predsjednik SDP-a BiH Nermin Nikšić.

Da li je ovaj “siledžijski” performans Alena Zulića pucanj u nogu kojim je napravio nesagledivu i nepopravljivu štetu, ne samo sebi, nego i SDP-u Bihaća ?

Da li će naš razgovor sa svjedokom biti još jedan u nizu spinova “trećerazrednog” lokalnog portala koji u junu 2017.godine otkrio kriminalne radnje Alena Zulića u JU “Kulturni centar” Bihać kojim je grad Bihać oštećen za nekoliko desetina hiljada maraka ? 

EKSLUZIVNO I ŠOKANTNO: KAKO SE POSTUPALO SA STALNIM SREDSTVIMA U „KULTURNOM CENTRU“ „BIHAĆ?

EKSKLUZIVNO: KAKO JE RAĐENA PROJEKTNA DOKUMENTACIJA U „KULTURNOM CENTRU“ BIHAĆ?

Da li i Ministarstvo unutarnjih poslova USK podmeće i spinuje jer se plaše Alena Zulića ?

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp


Facebook


Izvor i autor članka: 35


NAPOMENA:


Datum objave članka: 19/02/2020


Vrijeme objave članka: 19:02


error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen !!