fbpx

Unesite pojam koji tražite na našem portalu ?

Nezavisni informativni portal BISCE.BA

Grad Bihać

GRAD BIHAć I DALJE JE LEGLO POLITIčKE MAFIJE SDA I SDP: ŠUHRETOVA OBEćANJA LUDOM RADOVANJA – “POBIJEDIO SAM JER JE PRESUDILO NEZADOVOLJSTVO NAIVNIH BIšćANA, SAMO NASTAVITE DALJE SA UZURPACIJOM DRžAVNE IMOVINE I BESPRAVNOM GRADNJOM. TKO šIšA NAIVCE.”

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp

Nešto manje od dvije godine Šuhret Fazlić je pobijedio u utrci sa sedam kandidata za Gradonačelnika Bihaća. U predizbornoj kampanji pa i postizbornoj pobjedi Šuhret Fazlić obećao je mnogo toga Bišćanima.

U predizbornoj kampanji vješto je iskoristio dugogodišnje nezadovoljstvo sad već naivnih Bišćana pretdhodnim vlastima. Iskoristio je svoje sugrađane i njihovo povjerenje da bi se domogao gradonačelničke fotelje. Od svih silnih predizbornih i postoizbornih obećanja Šuhret Fazlić će ipak ostati kao “najomraženiji” gradonačelnik Bihaća. Biti će upamćen kao Gradonačelnik bez rezultata. Gradonačelnik koji je “tjerao” investitore. Gradonačelnik koji nije pokazao hrabrost i pokazao se kukavicom da spriječi bespravnu gradnju u Bihaću. Nikada se nije JAVNO OGLASIO i kazao tko su ti koji su uzurpirali državnu imovinu na teritoriju grada Bihaća.

Aferim Šuki …

Radio Slobodna Evropa: 

 

 Šuhret Fazlić o bespravnoj gradnji:

 

Predizborno sučeljavanje na RTV USK: 

 

Obećanje da će srušiti sve što bespravno izgrađeno: “Ja im poručujem da će ti objekti biti srušeni”

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp


Facebook


Izvor i autor članka: 35


NAPOMENA:


Datum objave članka: 25/04/2018


Vrijeme objave članka: 17:00


error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen !!