All for Joomla All for Webmasters

PRILOG DOKUMENT: Kakav je to Adnan Habibija čovjek koji za sebe i SDP Bihaća prisvaja tuđe zasluge”!?

05 July 2019
(2 ocjena)
Pročitano 1694 puta

Od lažova i ljudi bez trunke grižnje savjesti i morala, bez kućnog odgoja, propalih i samozvanih tzv. političara najčešće se može očekivati manipuliranje i prisvajanje zasluga, a najbolje rješenje je argumentirano suprotstavljanje. Postavlja se pitanje "Kakav je to Adnan Habibija čovjek koji za sebe i SDP Bihaća prisvaja tuđe zasluge”!? 

Na 38. sjednici Gradskog vijeća održanoj 04.jula o.g. koju je direktno prenosio Radio Bihać, u aktulnom satu vijećnik Adnan Habibija izjavio je da je zahvaljujući inicijativi Gradske organizacije SDP Bihać realizirano asfaltiranje Ulice Tuk mahala u MZ Donje Prekounje.

Obzirom da navedena izjava u potpunosti sadrži neistinite činjenice, Savjet MZ Donje Prekounje traži da na slijedećoj sjednici Gradskog vijeća pročitate naš demant.

Projekat sanacije Ulice Tuk mahala u dužini 125 m urađen je na prijedlog Zbora građana Midžić mahale i zahtjev Savjeta MZ Donje Prekounje, a putem nadležnih službi Gradske uprave uvršten u Program rada i finansijski plan JU „Zavod za prostorno uređenje“ Bihać za 2018. godinu i to na kodu modernizacija/rekonstrukcija/sanacija gradskih ulica u iznosu od 25.000,00 KM.

Činjenica da se vijećnik Habibija i SDP vole kititi tuđim perijem ne iznenađuje građane Donjeg Prekounja jer pomenuti vijećnik po potrebi naglašava da je stanovnik ove Mjesne zajednice iako se nikad nije potrudio ili uključio u neku aktivnost, kao ni članovi ogranka SDP-a. 

Ono što stanovnike ovog naselja, a posebno ulice Tuk mahala čudi jeste tako kratko pamćenje predstavnika SDP-a koji zaboravljaju da su upravo njihovi članovi bili predsjednici i unazad godinama vladali ovim dijelom Grada, a da niti jedan projekt za dobrobit građana nisu ostvarili za sve te duge godine vladavine Mjesnom zajednicom.

  • Izvor fotografija u sklopu članka: Nema fotografija u sklopu članka
  • NAPOMENA: -
  • Izvor video materijala u članku: Nema video materijala u sklopu članka
  • Autor naslova: Originalni naslov
  • Autor teksta / Izvor informacije: Portal Bisce.ba
  • Izvor naslovne fotografije: Portal Bisce.ba
Top