All for Joomla All for Webmasters

BIŠĆANI OVO VIŠE NIJE ZAFRKANCIJA: A-SDA opančari podržani od SDP-e i drugih spremni su na sve

11 December 2019
(0 ocjena)
Pročitano 2269 puta

Bišćanke i Bišćani, ovo nije zafrkancija. kantonalni tužilac Adnan Tulić na ličnom Facebook profilu objavio je zabrinjavajući post.

Kriminalna organizacija A-SDA, potpomognuta od SDP-e,  Nezavisnog bloka, Naše stranke i nezavisnih  zastupnika Agana Bunića, Ifete Kadić, Ilde Alibegović i drugih u Skupštini USK spremna je na sve. Iz posta kantonalnog tužioca Adnana Tulića vidliivo je da kriminalna organizacija A-SDA i njeni pomagači u Skupštini USK vrše pritisak na rad Tužilaštva USK, da su spremni primjeniti i naradikalnije metode s ciljem da osujete nezavisni rad kantonalnog tužioca Adnana Tulića.

U cijelosti i bez intervencije prenosimo post objavljenog na osobnom Facebook profilu kantonalnog tužioca Adnana Tulića

Valjda je to odraz naseg mentaliteta koji nas, nazalost, drzi na samom evropskom i, usudit cu se reci, ljudskom, moralnom pa cak i svakom drugom zacelju - kad ne radis nista, pasivno posmatras propadanje drustva oko sebe - ne istices se, nemas nikakve odgovornosti jer nista ni ne cinis ( mada u velikom broju slucajeva si itekako odgovoran ili obnasas odgovornu duznost u bilo kojoj sferi drustvenog djelovanja ili rada) onda i nisi predmet rasprava ili kritika, stoga ni ne cudi kod nas izostanak bilo kakve drustvene reakcije ili prosvjeda; ali kad pokusavas napraviti promjenu na teret svog zdravlja, svoje porodice ili u najmanju ruku svog slobodnog vremena, onda umjesto konkretne podrske dobijes “more” pitanja “sto niste ranije, sto NISTE (obracaju se tebi kao mnozini) ovo ili ono”, da pri tome, kako sam ranije naveo, sva njihova pomoc ili kritika (najcesce opravdana kritika ali nerijetko i kritika bez ikakve validne argumentacije) jeste tipkanje po tastaturi... Mozda je najbolje utopiti se u sivilo i ne ciniti nista i primati platu a ne raditi nista ( nemati osjecaj stida ni moralne ili profesionalne odgovornosti), ali na srecu ima onih koji odbijaju biti dio sivila i koji ce se boriti dajuci doprinos makar kao mrav u prici koji je nosio kap vode... ( znate pricu)...

  • Izvor fotografija u sklopu članka: Nema fotografija u sklopu članka
  • NAPOMENA: -
  • Izvor video materijala u članku: Nema video materijala u sklopu članka
  • Autor naslova: Portal bisce.ba
  • Autor teksta / Izvor informacije: Adnan Tulić / Facebook
  • Izvor naslovne fotografije: Internet
Top