All for Joomla All for Webmasters

(2. DIO): RAZOTKRIVENA JOŠ JEDNA LAŽ PREMIJERA VLADE USK

12 January 2021
(2 ocjena)
Pročitano 1119 puta
  • Izvor fotografija u sklopu članka: Nema fotografija u sklopu članka
  • NAPOMENA: -
  • Izvor video materijala u članku: Nema video materijala u sklopu članka
  • Autor naslova: Originalni naslov
  • Izvor PDF dokumenta: Nema PDF dokumeta
  • Autor teksta / Izvor informacije: Portal Bisce.ba
  • Izvor naslovne fotografije: Internet

Premijer Vlade USK Mustafa Ružnić je osoba da bi ostvario svoje ciljeve spreman je koristiti se svim mogućima sredstvima. Pored toga što laže javnost on je emocionalni manipulator

Premijer Vlade USK očigledno misli da je pametniji i bolji od drugih te je kod njega izražena snažna volja vlastitog uzdizanja. U datom intervju FACE televiziji, petak 8.januar 2021.godine jasno se dalo primjetiti niska razina sposobnosti, inteligencije i karaktera.

Manipulisanjem i iznošenjem lažnih informacija premijer Vlade USK nastojao je na najbrži mogući način utjecati na emocije građana Bosne i Hercegovina i Unsko-sanskog kantona. Tako je Mustafa Ružnić uz pomoć laskanja i slatkih riječi, a s ciljem izgrađivanja povjerenje iznosio gnusnu laž.

Naime premijer Vlade USK u jednom dijela intervuja kaže:

Šta smo dobili ? Dobili smo preko 3000 djela, od najtežih krivičnih djela kada su migranti silovali djevojčice s posebnim potrebama ...

Iznošenjam ove laži premijer Vlade USK još jedanput je pokazao da je vrstan manipulator koja je kao osoba „zabrinuta“ jer kroz migrantsku krizu sa politčkim najprljavijim postupcima želi ostvarivanje završnog cilja njegove kriminalne političke ogranizacije A-SDA. No, traganjem za istinom obratili smo se glasnovorniku MUP-a USK Aletu Šiljedediću sa sljedećim upitom:

U cilju informisanja javnosti USK pa i BiH, molimo Vas da nam dostavite da li je MUP USK registrirao u periodu 2018.-2020. da su stranci - migranti izvršili krivično djelo silovanja djevojčica sa posebnim potreba. Da li su to djevojčice žiteljke USK ili stranci – migranti ?

Nakon nekoliko sati dobili smo zvanični odgovor iz Ministarrstva unutarnjih poslova USK sljedećeg sadržaja:

Dana 10.12.2018. godine prijavljen je slučaj silovanja 26 - godišnjakinje iz Bihaća za koje krivično djelo su osumnjičena dva strana državljana – migranta iz Pakistana starosti 32 i 23 godine. Osumnjičena lica su lišena slobode, kriminalistički obrađena i predana na dalje postupanje nadležnom Kantonalnom tužilaštvu USK-a.
S obzirom da istragu o ovom krivičnom djelu vodi Tužilaštvo USK, sve informacije o toku istrage kao i psiho-fizičkom stanju žrtve ili osumnjičenih možete potražiti u službi za informiranje Tužilaštva USK-a.

Iz odgovora se vidi da su u periodu od 2018. – 2020.godine stranci – migranti osumnjičeni za samo jedno krivično djelo silovanja građanke Unsko-sanskog kantona i to punoljetne osobe stare 26 godina.

 

Iznošenje jako opasne i lažne tvrdnje premijer Vlade USK Ružnić opasno se zaigrao emocionalnim, duhovnim ili psihičkim stanjem građana Bosne i Hercegovine i Unsko-sanskog kantona. Svjesno je Mustafa Ružnić, a da bi zaveo građane USK pai BiH iskoristio oružje svakog manipulatora a to je emocionalno, duhovno ili psihičko zavođenje građana. Mustafa Ružnić je iznošenjem gnusne laže o djevojčicima sa posebnim potrebama igrao na najjače emocije građana USK koje će, na kraju, ići samo njemu u korist.

Nažalost određeni broj građana USK olako će prihvatili iznesenu laž premijera Vlade USK Mustafe Ružnića kao istinitu i ne prihvatajući zvanične podatke MUP-a USK. I dalje će ta grupa građana USK biti izložena i podložna nekim budućima lažim premijera Vlade USK, a o našem portalu koji im stoji na putu prema samo jednom cilju, iznošenje istine na osnovu službenih podataka, će pričati negativne i pogrdne stvari. U ovakvim jako ozbiljnim situacijama svi manipulatori pa i premijer Ružnić Mustafa nikada neće kontrolirati naš portal, ako se vi građani USK slažete s ciljevima premijera Vlade USK, to znači da vas premijer Vlade USK može kontrolirati te će se svim silama potruditi da vas uvjeri kako je on jedini dobar izbor za vas.

Top