All for Joomla All for Webmasters

VIDEO: Zaštitari trgovačkog centra BINGO fizički premlaćuju migranta

22 December 2019
(0 ocjena)
Pročitano 992 puta

Merima Beširović putem društvene mreže Facebook objavila je šokantan video u kojem zaštitari trgovačkog centra BINGO fizički premlaćuju migranta koji je ukrao čokoladicu. U cijelosti i bez intervencije na tekstu prenosi post Merime Beširović objavljen na njenom Facebook profilu.

Sramota za Bingo Merkur-Otoka! Zaštitari tukli migranta zbog ukradene čokoladice. Tukli ga u prostoru bez videonadzora. Policiju zvali mi koji smo se našli tu. A sramota i za sarajliju (citiram ga) koji kaže da ga treba tući, i da njemu kao sarajliji takvi ne trebaju! Zaboravljate sarajlije, Bosanci i Hercegovci šta ste prošli. Došla i policija. Otišli u drugu prostoriju. Nešto kasnije stigla je i hitna. Ne opravdavam krađu, ali postoje procedure, postoji i nešto što se zove empatija. Znate, to što nosite oružje oko pasa ne znači da trebate zaboraviti na ljudskost. Jadni li su oni koji samo silu poznaju. 

  • Izvor fotografija u sklopu članka: Nema fotografija u sklopu članka
  • NAPOMENA: Stavovi izraženi u ovom tekstu su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku nezavisnog informativnog portala Bisce.ba
  • Izvor video materijala u članku: Merima Beširović / https://www.facebook.com/symphatomimetic
  • Autor naslova: Portal bisce.ba
  • Autor teksta / Izvor informacije: Merima Beširović / https://www.facebook.com/symphatomimetic
  • Izvor naslovne fotografije: Screenshoot video zapisa od Merime Beširović / https://www.facebook.com/symphatomimetic
Top