All for Joomla All for Webmasters
Redakcija

Redakcija

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Novalić: Sutra potpisujem "korona zakon" i upućujem ga u parlamentarnu proceduru.

Novi zaraženi u Unsko-sanskom kantonu otkrivaju se iz dana u dan. Prvi slučaj potvrđen je u Kantonalnoj bolnici "dr. Irfan Ljubijankić" u Bihaću.

Uhapšena je Edina Abdić Pleho, zastupnica Laburističke stranke u USK, čiji je osnivač ratni zločinac Fikret Abdić Babo, saopćeno je to na Facebook profilu stranke.

Premijer Federacije BiH Fadil Novalić prije nekoliko dana odgovorio je predsjedniku sindikata državnih službenika Samiru Kurtoviću, u vezi sa mjerom smanjenja plaća u javnom sektoru.

Krizni štab Unsko-sanskog kantona na čijem se čelu nalazi premijer vlade USK Mustafa Ružnić vodi svakodnevnu i grčevitu borbu na svim poljima. Počeo je da raste broj zaraženih korona virusom na Unsko-sanskog kantona, te je Krizni štab Unsko-sanskog kantona, konkretno premijer Mustafa Ružnić u posljednji je čas uspio da pronađe kompaniju iz Sarajeva koja je spremna da u roku od 24 sata isporuči 20 novih respiratora za Kantonalnu bolnicu u Bihaću.

Doktor Hajrudin Havić, javnosti u BiH ali i regiona je poznat kao direktor u čijem je mandatu izgorjela bolnica i koji nije zbog toga krivično odgovarao, a javnosti USK-a je poznat i kao Predsjednik KO SDP. Ponovo je dobio povjerenje Asda – SDP Vlade USK-a na čelu s Mustafom Ružnićem za još jedan mandat na poziciji direktora KB dr. „Irfan Ljubijankić“. 

Page 1 of 294
Top