All for Joomla All for Webmasters
Redakcija

Redakcija

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Tačno prije dvije godine objavili smo prvi u nizu tekstova o tzv. fantomskom naselju koje je izgrađeno u Kostelima pod naslovom Hocel' to, majstore? Ne sekiraj se ovo je državno. Od tada do danas ovo naselje nije srušeno, naprotiv “investitor” proširuje naselje novim objektima.

BH pošta je u prvih šest mjeseci ove godine već ispunila, pa čak i premašila, godišnji plan prihoda. Analiza poslovanja pokazuje da je BH pošta od planiranih dva miliona KM prihoda u cijeloj 2019. godini već sada ostvarila prihod u iznosu od 2,5 miliona KM, čime je plan za samo šest mjeseci premašen, kazao je u razgovoru za Fenu direktor ovog preduzeća Mirsad Mujić. 

Visoko sudsko i tužilačko vijeće BiH, koje je svojevremeno zamišljeno da doprinosi učvršćivanju vladavine prava u BiH, danas se mnogobrojnim aferama i štancanjem raznoraznih saopćenja za javnost svelo na urušavanje te iste vladavine prava.

Kombinacija bahatosti i nemara u nedavnoj priči o fiktivnim dežurstvima u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, na 6. sjednici Skupštine USK bila je neophodna polemika o ostavci direktora ove javne ustanove.

Jučer, 10/07/2017.godine, objavili smo tekst pod naslovom RASIPNIŠTVO: Da li ekonomija stanuje u Kantonalnoj bolnici “dr. Irfan Ljubijankić” Bihać ? u kojem smo objavili da se pojedinim ljekarima na odjelu hirurgije mjesečno isplaćuju naknade u iznosu od 15.000 KM za fiktivna dežurstva.

Iz kase kantonalne bolnice “dr. Irfan Ljubijankić” Bihaća mjesečno se i to samo na odjelu hirurgije isplati naknada za fiktivna dežurstva pojedinih ljekara u iznosu od 15.000 KM što je na godišnjem nivou 180.000 KM.

Bisce.ba koristi third party aplikacije za realizaciju anketa, kako bi smanjili mogućnost manipulacije anketom od strane korisnika, ali i potpuno odagnali mogućnost redakcije bisce.ba da manipuliše sa rezultatima. Svejedno, online ankete ne mogu se smatrati naučno osnovanim, niti vjerodostojno predstavljaju većinu populacije. Bisce.ba, naime, relativno rijetko posjećuju potpuni idioti, koji pak u ukupnoj populaciji imaju značajan udio.

Page 1 of 275
Top
Mi koristimo kolačiće za poboljšanje naše web stranice. Do nastavka za korištenje ove web stranice, te se daje pristanak na upotrebu kolačića More details…