All for Joomla All for Webmasters
Redakcija

Redakcija

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

10.novembra 2019. se tužna vijest pronijela bihaćkim ulicama, mahalama i sokacima. Odjeknula je kao nevjerica, iako je već neko vrijeme bio vezan za bolesničku postelju. Umro je Muhamed Hadžipašić - Hadžija, napunivši 66 i kročivši u 67.godinu 20 dana prije.

Pravna država je “pokazala” svoje lice na Fikretu, umjesto da su u zatvoru oni koji godinama koriste naciju i patriotizam sa pogledom prema novčaniku. Nijedan slučaj visoke korupcije ili institucionalnog kriminala razotkrivenog u medijima nije imao sudski epilog sa izdržavanjem zatvorske kazne.

“Siguran sam da u životu niste vidjeli većeg lažljivca od mene. Upravo je strašno koliko lažem. Kad, na primjer, izađem na ulicu da negdje na prvom kiosku kupim novine, a neko me upita gdje idem, u stanju sam odgovoriti da idem na operu. To je užasno.” (Lovac u žitu)

U krajiškoj politici i dalje nema nikakvog osjećaja za moral i odgovornost. Ne pišemo ovo prvi put i opet otvoreno pitamo kad će konačno zaživjeti moralni standardi koji će vrijediti za sve stranke i tzv. političare ne samo kada je u pitanju njihovo političko djelovanje, već i njihov privatni život.

Na facebook profilu istaknuti član ASDA Ismet Kurić objavio je zanimljiv post koji u cijelosti prenosimo bez intervencije na objavljenom tekstu.

Službenici Tužilaštva USK u saradnji sa SIPA-om sproveli su danas akciju "Pero" koja je rezultat višemjesečne istrage koja je obuhvatila čak 58 fizičkih i pravnih osoba.

Tužna priča iz sela u blizini Bužima obišla je društvene mreže i ujedinila ljude u pomoći porodici Fikreta Dedića koji je jučer otišao na izdržavanje šestomjesečne zatvorske kazne zbog sječe drva.

Ukupno 12 osoba do sada je uhapšeno u akciji Državne agencije za istrage i zaštitu Bosne i Hercegovine, a u vezi s navodnim namještanjem fudbalskih utakmica u Prvoj ligi Federacije BiH.

Page 1 of 282
Top