All for Joomla All for Webmasters

Anonimne donacije za nezavisni informativni portal bisce.ba - Vaša mala donacija puno znači.

26 December 2018
(0 ocjena)
Pročitano 1556 puta
  • Izvor fotografija u sklopu članka: Nema fotografija u sklopu članka
  • NAPOMENA: -
  • Izvor video materijala u članku: Nema video materijala u sklopu članka
  • Autor naslova: Originalni naslov
  • Autor teksta / Izvor informacije: Portal Bisce.ba
  • Izvor naslovne fotografije: Internet

Anonimne donacije za nezavisni informativni portal bisce.ba  - Vaša mala donacija puno znači. Hvala Vam !!!

Postojimo već tri godine i izdržavamo se samo ličnim donacijama osnivača. To činimo i dalje i glavna donacija za nezavisni informativni portal bisce.ba je naša volja, upornost i neumoran rad. Krajišnicima su se tekstovi našeg portala dopali što se vidi po kontinuiranom rastu posjeta. Dospjeli smo do toga, da smo uspjeli da postanemo veoma posjećen nezavisni informativni portal u Bihaću i USK. Stigli smo do tehničkih zahtjeva i finansijskih obaveza koje prevazilaze naše lične mogućnosti, zato je dobrodošla svaka donacija za nezavisni informativni portal bisce.ba

Nezavisni informativni portal bisce.ba je neprofitabilan projekat koji vode ljude a ne privatne i javne kompanije, politički subjekti, udruženja, državni, entiteski, kantonalni, gradski i općinski budžeti, te međunarodne organizacije. Tako će biti i dalje da bi smo očuvali autentičnost, nezavisnost i misiju našeg nezavisnog informativnog portala. Donacija za nezavisni informativni portal bisce.ba potrebna nam je za održavanje portala. Nije nam potrebna za naše pisanje, mi pišemo besplatno, za sebe i za druge. Dosadašnji skromni prihodi od Adsense reklama su u prethodnom periodu uspjevali da nam pomognu kada smo bili mali portal, sada su naši troškovi uvećani.

Donacije za nezavisni informativni portal bisce.ba se odnose na plaćanje DEDICATE (namjenskog) servera kod kompanije CONTABO GmBH, Njemačka koji može da odgovori povećanom broju posetilaca, da portal radi brzo i bez usporenja i padova. Broj posjeta stalno raste i mi imamo potrebe za sve jačim tehničkim resursima.

Donacije za nezavisni informativni portal bisce.ba potrebne su i za promoviranje (tzv. „bustanje“) naših tekstova putem društvene mreže Facebook za područja gradova i općina u US kantonu, a samo s jednim ciljem da što više registriranih korisnika Facebook-a sa područja USK pročita naše tekstove.

 

Kratke upute za slanje Anonimnih donacija:

1. Korak kliknite na 

 

2. KORAK - sačekajte da Vam se otvori PayPal ... (NAPOMENA: Nije potrebno da imate otvoren račun na PayPal)

Top