All for Joomla All for Webmasters

ZVANIČNO: Bihać je pao za šaku EUR ?!

07 June 2019
(7 ocjena)
Pročitano 3409 puta

JNA kao treća vojna sila u Evropi nije uspjela pokoriti herojski grad Bihać, a danas ....

Grad Bihać je pao, pao je bez ispaljenog metka pao je Bihać čeličnim šipkama i letvama u dvorištu vrtića gdje se igraju naša nevina djeca. Tko su  krivci? Krivi su gradonačelnik Bihaća, vijećnici grada Bihaća, bišćani u skupštini USK i predstavničkom domu parlamenta Federacije BiH, bišćani u Domu naroda predstavničkog doma parlamenta Federacije BiH, bišćani  zastupnici u parlamentu BiH, komesar policije USK.

Grad Bihać a zahvaljujući kukavičluku tzv. političkih zvaničnika iz Bihaća postao je bojno poprište  u kojem se obračunavaju pakistanci, afganistanci, marokonaci, alžirci i tko zna više koja blisko-daleko istočna stoka. Od početka okupacije Bihaća niti jedan tzv. politički zvaničnik na svim razinama vlasti u BiH a koje su oktobru izabrali Bišćani nije se javno očitovao i zauzeo jasan i nedvosmislen stav o poziciji Bišćana i grada Bihaća pod okupacijom. Zašto je tako ? Na ovo pitanje može se dati nekoliko odgovora, no jedan je siguran da su na "platnom spisku" IOM.

Grad Bihać u svojih 756 godina postojanja na jednom mjestu nije imao toliko kukavica na svim razinama vlasti u BiH a koji su pr(o)edali grad Bihać za šaku EURa britanskim obavještajcima iz IOM. "Prodali" su Bihać i Bišćane okupatorima.

Tzv. zvaničnici grada Bihaća na svim razinama  vlasti u BiH iz svojih sigurnih i policijski zaštićenih brloga ne žele da šetaju ulicama herojskog grada i razgovaraju sa svojim sugrađanima. Plaše se za svoje bijedne živote i smatraju se višom kastom.

Drage Bišćanke i Bišćani, kucnuo je čas da izađemo iz domova, pokažemo okupatorima i njihovim  kvislinzima da se nikada nećemo predati. Agresor nas je više od 1200 dana ubijao granatama i nismo klonuli duhom i predali. Izađimo na ulice našeg grada, pokažimo okupatorima i njihovim kvislinzima da nas ne mogu slomiti i kupiti za šaku EUR. Branimo našu djecu u vrtićima i školama, branimo naše Krajiško dostojanstvo ako to neće da rade oni koje smo birali, a prodali su se šaku prljavih IOMovih EUR.

 

  • Izvor fotografija u sklopu članka: Nema fotografija u sklopu članka
  • NAPOMENA: -
  • Autor naslova: Originalni naslov
  • Autor teksta / Izvor informacije: Portal Bisce.ba
  • Izvor naslovne fotografije: Internet
Top