All for Joomla All for Webmasters

ŠEHERZADA DELIĆ (NAŠA STRANKA): A-SDA JE KRIMINALNA ORGANIZACIJA

11 December 2019
(1 Ocjena)
Pročitano 1869 puta

Šeherzada Delić je članica glavnog odbora Naše stranke i prva politički aktivna osoba iz Bihaća i USK koja je otvoreno napisala A-SDA je kriminalna organizacija.

U cijelosti i bez intervencije na tekstu prenosimo post objavljen na Facebook profilu Šeherzade Deliće.

Naravno, radujem se!

Ponosna sam na naše Tužilaštvo! Očekujem da će uhapšenima sva imovina stečena kriminalom biti oduzeta, da će njihove veze s drugim kriminalcima biti presječene, da će sve diplome koje je ova kriminalna organizacija prodavala, biti poništene!

Da će svi oni koji su preko ovih hohstaplera kupili radna mjesta dobiti otkaz a na njihova mjesta biti zaposleni moralni građani. Ali, očekujem od Tužilaštva USK-a da hapsi i one kriminalce što su pripremali teren za hapšenje ovih. Pa znali smo svi da Masirača prodaje diplome a da novci iz te A-SDA hrpe, služe za namještanje izbora i kupovinu glasova, da ljudi iz Sportskog saveza namještaju utakmice i novac također usmjeravaju u predizbornu A-SDA -u kampanju.

Očekujem da i SDA kriminalci koji već dvadeset godina haraju ovim kantonom, budu uhapšeni, i da nikada ne budu pušteni na slobodu. I SDP kriminalci također, i svi drugi koji ruše i ponižavaju ovu državu pa nam se djeca zbog njih stide, reći da su iz BiH. Oni su istjerali našu mladost, koja više voli biti rob tuđinu nego svom kriminalcu.

  • Izvor fotografija u sklopu članka: Nema fotografija u sklopu članka
  • NAPOMENA: Stavovi izraženi u ovom tekstu su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku nezavisnog informativnog portala Bisce.ba
  • Izvor video materijala u članku: Nema video materijala u sklopu članka
  • Autor naslova: Portal bisce.ba
  • Autor teksta / Izvor informacije: Šeherzada Delić /Naša stranka/ - Facebook
  • Izvor naslovne fotografije: Šeherzada Delić /Naša stranka/ - Facebook
Top