All for Joomla All for Webmasters

EKSKLUZIVNO: KONAČNO JE DOŠAO KRAJ POGUBNE POLITIKE HAJRUDINA HAVIĆA I ALENA ZULIĆA. NERMIN NIKŠIĆ JE ODRŽAO OBEĆANJE I NAPRAVIO VELIK ISKORAK U BIHAĆKOM I KRAJIŠKOM SDP-u

25 January 2021
(0 ocjena)
Pročitano 1772 puta
  • Izvor fotografija u sklopu članka: Nema fotografija u sklopu članka
  • NAPOMENA: -
  • Izvor video materijala u članku: Nema video materijala u sklopu članka
  • Autor naslova: Originalni naslov
  • Izvor PDF dokumenta: Nema PDF dokumeta
  • Autor teksta / Izvor informacije: Portal Bisce.ba
  • Izvor naslovne fotografije: Internet

Podsjećamo da je predsjednik SDP BiH Nermin Nikšić prije desetak dana, tačnije 15. januara 2021.godine kazao sljedeće:

"Mi želimo 2022. godine biti, a i ovako smo najjača opoziciona partija u BiH, stranka koja je druga u FBiH i učinit ćemo sve da u onim sredinama gdje se prepoznalo da moramo napraviti veći iskorak poput Sarajeva, Zenice, Bihaća, većih centara, Travnika, napraviti određene kadrovske promjene, dovesti neka kadrovska osvježenja, uvesti neke ljude koji bi trebali da budu neko novo lice. Svakako da to ne znači da ćemo bilo koga šikanirati, otjerati, rastjerati. Ljudi ostaju dio tima, dio te priče ali na neke stvari nam ukazuju građani i glasanjem".

Danas, 25.januara 2021.godine, predsjedništvo Socijaldemokratske partije održalo je u tuzlanskom Pozorištu mladih sjednicu koja je trajala više od šest sati. Bila je zatvorena za medije, a nakon sjednice obratio nam se predsjednik Nermin Nikšić rekavši da su se tačke sjednice uglavnom ticale rezultata lokalnih izbora.

Portal bisce.ba nakon završetka sjednice Predsjedništva SDP BiH saznaje da je u Gradskoj organizaciji SDP Bihaća i Kantonalnoj organizaciji SDP USK uvedeno povjereništvo. Na čelo povjereništva Kantonalne organizacije SDP USK imenovana je Fatka Kulenović, aktualna zastupnica u Skupštini USK.

Na vodeću poziciju povjereništva Gradska organizacije SDP Bihaća imenovan je Adnan Habibija bivši vijećnik SDP-a u Gradskom vijeću grada Bihaća, a pored njega u povjereništvo su imenovani članovi SDP Bihaća:

AMIR KORČIĆ, predsjednik MZ Pokoj
EMIR TATLIĆ
DŽEMAL KURIĆ
ADIS ŠUŠNJAR
EMIR MUJADŽIĆ, vijećnik u Gradskom vijeću Bihaća
RUSMIRA KONJEVIĆA, vijećnica u Gradskom vijeću Bihaća

Pomenuta imenovanja Predsjedništava SDP BiH treba da budu potvrđena na sjednici Glavnog odbora SDP BiH koja će biti uskoro održana.

Top