All for Joomla All for Webmasters

HALIL BAJRAMOVIĆ: Vaš jedini moral je vlast, novac i pljačka Bosne i Hercegovine ! Asmire Ćufuroviću SDA Velika Kladuša ...

29 January 2021
(2 ocjena)
Pročitano 757 puta
  • Izvor fotografija u sklopu članka: Nema fotografija u sklopu članka
  • NAPOMENA: Stavovi izraženi u ovom tekstu su autorovi i ne odražavaju nužno uredničku politiku nezavisnog informativnog portala Bisce.ba
  • Izvor video materijala u članku: Nema video materijala u sklopu članka
  • Autor naslova: Originalni naslov
  • Izvor PDF dokumenta: Nema PDF dokumeta
  • Autor teksta / Izvor informacije: Facebook profil Halil Bajramović / https://www.facebook.com/halil.bajramovic
  • Izvor naslovne fotografije: Internet

Povodom saopćenja SDA Velika Kladuša i ovog nastavnika matematike u Slapnici Asmira Ćufurovića koji je sebi dao zapravo da javno laže na zvaničnoj stranici SDA Velika Kladuša a da pritom se koristi moje ime Halil Bajramović “izdajnik”

Poštovani predsjedniče SDA Velika Kladuša Asmire Ćufuroviću mislim da si požurio sa svojim saopćenjem da ga objaviš prije jučerašnjeg dnevnika jer si znao da će na tom dnevniku biti razotkrivene sve laži izrečene ovih dana od strane vaše dugogodišnje SDA partnerice Elvire Abdić Jelenović ( Fikretove ćerke ) sa kojom je SDA u ljubavi već 20 godina .
 
Narod i pravda nisu u vlasti sa ratnim zločincem Fikretom Abdićem u OV Velika Kladuša a ni na kantonalnom ili višem nivou i to je danas svima jasno a to su i izjave na DNEVNIKU POTVRDILE !
 
Oni koji su učestovali u lobiranju i pritisku na vijećnika NiP-a Amira Ćufurovića današnjeg nezavisnog vijećnika da napusti NiP i da se prikloni grupaciji još uvijek zaluđenih koji slave lik i djelo ratnog zločinca Fikreta Abdića neka njima taj postupak ide na čast .
 
NiP je nažalost pojedincima dozvolio u 2020. godini da uđu u NiP bez posebne provjere i analize upravo zbog njihovog tadašnjeg odlučnog NE sa Laburistima Fikreta Abdića, danas vidimo da je to bila greška i da je sve bila samo farsa a ustvari Ifeta Kadić je bila presudna koja je bezrezervno rekla NE sa Laburistima po ovim “patriotama” koji iz dana u dan pokazuju svoje pravo lice to bi bilo završeno i tad kao i sad .
 
Ti isti neka na sebe preuzmu i odgovornost ako ni zbog čega onda odgovornost zbog toga što su svojim pritiskom na ovog jadnog vijećnika koji nije loš momak i kojem se zasigurno nije išlo u tom pravcu .
 
Unijeli ste razdor u još jednu krajišku porodicu koja je tokom rata imala članove svoje i suprugine porodice i na jednoj i na drugoj strani i koja je bila krenula pravim putem i ovakvi istupi bez porodičnog razdora teško idu ,to u krajini ne ide , nažalost !
 
Matematičaru SDA kad budeš spreman pozovi svoje članstvo SDA i pozovi Halila Bajramovića da vam održi jedan čas istorije pa da znaju a i ti da znaš pravi istorijat Velike Kladuše to je potrebno da znate ako želimo naprijed sa tim narodom , ti lekcije pitanje je možeš li držati bilo kome osim matematike naravno.
 
Halil Bajramović je oslobađao Veliku Kladušu a Boga mi članstvo i glavni funkcioneri SDA je pljačkaju 30 preko godina,pljačkaju bez milosti ....
Zato i vlada danas Fikret Abdić ratni zločinac u Velikoj Kladuši ....
 
Mi ćemo se našeg jednog člana riješiti i riješili smo iako mi je žao momka jer znam da je pod ogromnim pritiskom ,a imate li vi SDA matematičaru 30 godina u Kladuši i “narod” i “pravdu”???
 
*Ko je opljačkao Agrokomerc???
*Ko je sa Fikretovim Laburistima godinama imao vlast i većinu u Skupštini USK da nije Halil, Dino Konakovic ili Narod i pravda ili je to bila SDA a ti dogovorio ???
*Kako je Laburista rahmetli Mirvet Beganović dijelio podsticaje svojim miljenicima po Velikoj Kladuši ako nije preko SDA???
*Kako Fadil Bihorac može biti 20 godina predsjednik nadzornog odbora Agrokomerca a državni službenik ???
*Ko je dozvolio da se presuđeni ratni zločinac može uopće kandidovati na izborima ???
*Zašto je SDA 2016.godine ponudila svog kandidata za načelnika općine VK samo kako bi Fikret Abdić lakše prošao na izborima???
*Da li je tad bila SDA sa Laburistima u vlasti ???
*Ko ga je zatvorio 6 mjeseci pred izbore pa pustio ???
*Ko je povukao amandman koji ga je oslobodio ???
 
Milion pitanja ima koje treba da odgovorite vi iz SDA kao i na suštinsko pitanje zašto autonomija uopće nastala kao unutarstranači sukob SDA i da li se mogla spriječiti.

Svi ste tad vodili politiku SDA čak i Fikret,ako su tad tvoji prethodnici ovako vodili politiku kao što ste napisali na stranici SDA VK sa ovakvom retorikom, mržnjom i ovakvom tolerancijom onda nam je sve jasno,dobro smo mi i prošli.
 
Vi i mudrost ste dva različita svijeta,o pameti da ne govorim ,žali Bože djece koja su izginula i na jednoj i na drugoj strani.
 
Ja znam šta sam uradio za Veliku Kladušu i to zna cijela Bosna i Hercegovina, i ne stidim se nijednog svog postupka iz tog perioda.

A šta si ti Asmire Ćufuroviću ,nastavniče matematike iz Slapnice uradio za Veliku Kladušu u proteklom periodu osim što si godinama dizao ruku za Šemsu Dedića da bi ti bio u Skupštini ,da bi ti imao 3000 maraka platu u Skupštini USK i plus platu nastavnika matematike a sve na štetu Velike Kladuše i njenih građana ???
 
TI SI CILJANO PO ZADATKU RAZBIO VEĆINU U KLADUŠI BEZ FIKRETA I LABURISTA.
 
Sad kad si izgubio većinu umjesto da radiš na pregrupisavanju preostale opozicije ( samo je jedan glas razlike )okupiš je i u ponovnom potezu doneseš pobjedu u većini a zločincu Fikretu Abdić poraz , ti nastavljaš radiš na razbijanju preostale opozicije i napadaš NIP čiji vijećnik Nedzad Nadarević Vam može biti simbol patriotizma i vijećnika sa dostojanstvom u Velikoj Kladuši, kad uzmemo u obzir šta mu je sve ovih dana nuđeno da pređe na tu stranu Laburista a on je to sve ODBIO ,mnogi bi prihvatili tu ponudu pogotovo vi iz SDA samo da vas zločinac Fikret pozove ...
 
TO ŠTO SI NAPISAO TAKOĐE RADIŠ PO NEČIJIM INSTRUKCIJAMA U INTERSU FIKRETA ABDIĆA DA MU UČVRSTIŠ VEĆINU I POZICIJU, RAZBIJANJEM OPOZICIJE TO JE JEDINI RAZLOG TVOJE OBJAVE !
 
Prvo si otjerao DNZ iz većine svojom retorikom sad i NiP i zločinac Fikret ima da vlada do smrti po Vama iz SDA i vasoj politici SDA .
 
A to je Vama u SDA i konačni cilj jer ovih dana dramčite od njega i njegove ćerke ručicu za novu ljubav podršku za rušenje većine u USK koja je u ovom trenutku bez SDA pa želite zajedno sa Laburistima da se vratite na tron i u vlast na USK ,morate to javno reći narodu kako vi kažete da NAROD ZNA !
 
Kad uzimaš Halila Bajramovića u bilo kom kontekstu ,moraš znati detalj iz istorije ,Halil Bajramović je zajedno sa Krajiškim herojima oslobađao Veliku Kladušu od Fikreta Abdića, Legije, Kobca i dr. i Fikret Abdić bježao iz Velike Kladuše pred Halilom dva puta , Halil za to dobio najveći zlatni orden od predsjednika države Bosne i Hercegovine i predsjednika te tvoje SDA ,dok Vi danas sanjate dan da vam predsjednik SDA Bakir Izetbegović dozvoli da napravite selfi sa njim ili sa njegovom suprugom Sebijom na svom Facebook profilu a da vas primi u kabinet 5 minuta u mandatu to vam je vrhunac, NEBO.
 
VODITE RAČUNA O SVOJIM IZJAVAMA !
 
Postavit ću ti u prilog ovog posta tvoj nedavni lični potpis da te podsjetim za tvoju nedavnu koaliciju i ljubav sa fikretovim Laburistima i sa djecom zločinca Fikreta Abdića ,Pleho i dr.o zajedničkom pokušaju preuzimanja vlasti u USK iz godine iz 2019.godine ,gdje je tad Halil bio i na kojoj strani a na kojoj si ti ,provjeri slobodno mišu mali ? Čak su i pojedini Laburisti napustili to Fikretovo kolo zla i ne žele biti dio tog tima ali SDA ne odustaje .
 
Danas je Halil na istoj strani gdje je uvijek i bio pravac očuvanje Bosne i Hercegovine ,samo se Vi mijenjate principe zbog interesa ....
A gdje je tad bio Vaš SDA moral i etika protiv Fikreta?
 
Vaš jedini moral je vlast ,novac i pljačka Bosne i Hercegovine !
 
Asmire Ćufuroviću SDA Velika Kladuša ...

Top