fbpx

Unesite pojam koji tražite na našem portalu ?

Nezavisni informativni portal BISCE.BA

US Kanton

KAMBER MOLI ZA PODRšKU OD čOVJEKA KOJI NEGIRA GENOCID U PRIJEDORU

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp

U ponedjeljak je održan sastanak između DNS-a Marka Pavića, poznatog po tome da ne dozvoljava Bošnjacima da se napravi spomen obilježje ubijenoj djeci Prijedora i SDA Sanski Most na čelu sa Asimom Kamberom.

 

Kako SDA nema sigurnu većinu u Općinskom vijeću zbog odbijanja dvojice vijećnika SBB-a da podrže prevarantsku politiku Asima Kambera, Asim se okrenuo DNS-u i moli da Desanka Miljević koja je prošla ispred DNS-a podrži SDA. Sa Desankom i Selvirom Korlatom iz SBB-a Asim bi skrpio kakvu takvu većinu. 

Asim Kamber kao dobar domaćin nudi sve što DNS traži samo da ostane na vlasti. Međutim, ljudi iz DNS-a nisu pali na slatka obećanja Kambera pa su isti dan obavili i zvaničan razgovor sa sanskom opozicijom s kojima su u načelu i dogovorili saradnju.

Ključnu prevagu daće vijećnici SBB-a Redžo Kurbegović i Bećo Beširević koji su zasad dali do znanja da neće podržati Kambera. Podršku kolegama iz SBB-a Kurbegoviću i Bešireviću dao je i kantonalni zastupnik SBB-a Nijaz Kadirić koji je u više navrata žestoko osudio politiku Asima Kambera koja je ratnog zločinca Fikreta Abdića uvela u vlast na nivou USK-a.

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp


Facebook


Izvor i autor članka: 13


NAPOMENA:


Datum objave članka: 09/11/2016


Vrijeme objave članka: 00:00


error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen !!