fbpx

Unesite pojam koji tražite na našem portalu ?

Nezavisni informativni portal BISCE.BA

US Kanton

KOMENTAR: POLITIčKI MAJMUNI, KRETENI I LJIGAVCI SU SPREMNI NA SVE, OSIM DA SE ODREKNU FOTELJA

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp

“Nemoj da plačeš kao žena za onim što nisi mogao da odbraniš kao muškarac.”

Koliko je istine u ovoj misli! Mnogo. Jedino se ne bismo složili da današnji muškarci plaču kao žene, jer danas žene imaju veću petlju od muškaraca da se bore za istinske vrijednosti. Mislimo da današnji muškarci plaču kao kukavice. Da napišemo komentar na ovu temu ideju smo dobili gledajući posljednjih dana ovdašnje tzv. političare u Krajini konkretno autonomaškog premijera i pojedine poslanike u Skupštini USK kako su se usrali kao grlice pred obespravljenim i gladnim radnicima Kantonalne bolnice dr. Irfan Ljubijankić, dok su se ostali poslanici kao sinje kukavice sakrili se u mišiju rupu.

Prosto nam ih je bilo žao. Približili se izbori, haman pa da nas dan izbora tapše po ramenu. Neizvjesnost ih ubija! Zakuhalo se na sve strane, potrošili se “argumenti”. I tvornica lažnih obećanja, čiji je „direktor“ Husein Rošić zajedno sa poslanicima u Skupštini USK, je u stečaju, tako da im i nije baš, Bog zna, šta ni ostalo nego jeftino političko kokošarenje. Tko će preuzeti zasluge, tko će koga optužiti ili tko će biti, još gore, na čelu promjena. Autonamaški Premijer i pojedini Poslanici su mislili da se od priče živi. Priča je priča i može proći dok djela ne dođu na red. Vrijeme iza nas je pokazalo da je Krajišnicima šuplje priče dosta.

Na političkoj sceni Krajine ove ljigavce godinama gledamo na (ne)djelu. Dok potlačeni Krajiški narod zimu dočekuje u neizvjesnosti, oni se samo brinu kako će se ponovo ustoličiti i zadržati privilegije koje im politički položaj donosi. Toliko su puta izdali Krajišnike da se Krajišnici počinju osjećati kao dokument. Dok se ljigavci i kukavice kriju u mišijoj rupi, sramote se poraza i vlastitog neuspjeha, nerada i nesposobnosti Krajinu je zavijek napustilo hiljade porodica.

Na kraju krajeva treba biti pošten i kazati nisu krivi oni, krivi su Krajišnici. Bolji dani za Krajinu doći će tek kad Krajišnici političkim majmunima, kretenima i ljigavcima pokažu zube, te im jasno i nedvosmisleno kažu da im je dosta njihovih zuluma, bezobrazluka i lopovluka.

Dok se to ne dogodi Krajišnici će sreću umjesto na zapadu Bosne tražiti na zapadu Evrope. 

 

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp


Facebook


Izvor i autor članka: 35


NAPOMENA:


Datum objave članka: 14/11/2017


Vrijeme objave članka: 17:06


error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen !!