fbpx

Unesite pojam koji tražite na našem portalu ?

Nezavisni informativni portal BISCE.BA

Grad Bihać

MARIJAN MIHIĆ: STID ME JE TEBE NERMINE šTO SI KAPETAN BRODA SDP BIH …

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp

Nakon jučerašnjeg hapšenja, sad već bivšeg predsjednika SDP-a Srebrenica Bege Bektića, te Envera Hamzića i Muamera Sandžića, a koji su uhapšeni zbog sumnje krađe identiteta državljana BiH koje su prijavljivali u Srbiji kako bi obezbijedili siguran glas za Mladena Grujičića i SDP na lokalnim izborima 2020.godine uslijedile se oštre reakcije od strane nekoliko aktivnih članova bihaćkog SDP-a.

Prenosimo reakcije nekoliko članova bihaćkog SDP-a koji su javno osudili svoje bivše partijske drugove iz Srebrenice. Tako je članica Predsjedništva SDP BiH i Predsjednica kluba SDP u Skupštini USK Fatka Kulenović javno negodovala i osudila krađu identetita građana BiH istaknuvši da je onaj koji radi za negatora genocida u Srebrinici i sam negator genocida.

BITI NEGATOR GENOCIDA=RADITI ZA NEGATORA GENOCIDA‼️
‼️RADITI ZA NEGATORE GENOCIDA I UČESTVOVATI U KRIMINALNIM RADNJAMA I KRAĐI IDENTITETA JE ZA SVAKU OSUDU ‼️
KADA TO JOŠ RADI NEKO KO JE IMAO DOLE IZNESENO ISKUSTVO – ČOVJEČE⁉️⁉️⁉️ MOŽEŠ LI SE POGLEDATI U OGLEDALO I SAMOM SEBI OBJASNITI⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️
ZAGOVARAM, dobro provjeriti kadrove, uvijek prvo KVALITET, pa tek onda KVANTITET.
KADROVSKA POLITIKA JE VAŽNA POLITIKA ?♥️‼️
#SDPBiH
“Pjesačio 63 dana da spasi glavu iz Srebrenice pa radio za negatora genocida”

“Bilo je četiri odjeljenja iz moje generacije, a sad nas je od toga živih sedam. Škola koju sam ja pohađao prije rata je brojala i do 900 učenika, a sada ih broji devet.

Nije izostala ni reakcija podpredsjednika SDP Bihaća Admira Čavkića koji se javno ispričao Majkama Srebrenice i svim članovima porodica koje nose žrtvu srebreničkog genocida, te osudio kvislinški poduhvat organizacije SDP BiH u Srebrenici

Obzirom da je u mnogim reakcijama na današnje događaje u Srebrenici izostala javna isprika partije i njenog vrha, ovim putem koristim priliku da se kao član SDP BiH u svoje ime ispričam svim Majkama Srebrenice, svim članovima porodica koje svakodnevno i s poštovanjem nose žrtvu Srebreničkog genocida, svim obespravljenim povratnicima u Srebrenicu, kao i svim protjeranim i prognanim Srebreničanima 11.7.1995. godine. Kvislinški i slobodno mogu reći, autonomaški, poduhvat organizacije SDP BiH u Srebrenici, ovaj put zbog ogromnog osjećaja sramote neću komentarisati. Sramotno i njima na dušu, pred Bogom i pred narodom. Za krajnje gađenje. Fuj!

Ovom prilikom posebno želimo istaknuti reakciju višedecenijskog člana SDP BiH i člana Gradskog odbora SDP Bihaća Marijana Mihića koji je napisao da ga je stid zbog 3248 poginulih pripadnika 5.korpusa Armije R BiH i stid zbog 8372 nevinih ubijenih u Srebrenici. Posebno je istaknao da se stidi Nermina Nikšića što je, kako kaže Mihić, kapetan broda SDP BiH. Nadalje Mihić ističe da je rješenje da se iz partije izbace dokazane kabadahije, birtijski boksači i održavanje vanrednog kongresa SDP BiH.

Stid me je zbog 3248 poginula boraca 5.Korpusa ARBiH,stid me je šta je takav ološ bio u mojoj partiji,crvenoj partiji koja baštini antifašizam,stid me je zbog 8372 nevino ubijenih u Srebrenici,stid me je tebe Nermine što si kapetan broda SDP BiH.Rješenje,sve osuđivane,protiv kojih se vodi bilo kakav sudski postupak,dokazane kabadahije,birtijske boksače odmah izbaciti iz partije.Održati vanredni kongres i izabrati časne i poštene a ne političke trgovce i sprovesti potom izbore na svim nivoima.Očistimo naš SDP od foteljaša, uljeza,uhljeba,preletača i ostalog ljudskog taloga.Provjetrimo i prodišimo kao iskreni i pravi drugovi,antifašisti i iskrene patriote jedne jedine države Bosne i Hercegovine.Vrijeme je da se vratimo našim izvornim principima socijaldemokratije.

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp


Facebook


Izvor i autor članka: NIP Bisce.ba / V.D.


NAPOMENA: Stavovi izraženi na društvenim mrežama a koji su sastavni dio ovoga članka ne odražavaju uredničku politiku portala bisce.ba. Redakcija bisce.ba ograđuje se i ne snosi odgovornost za bilo kakvu moralnu i materijalnu štetu zbog izraženih stavova pojedinaca na društvenim mrežama a koji su sastavni dio ovoga članka.


Datum objave članka: 02/12/2020


Vrijeme objave članka: 07:58


error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen !!