fbpx

Unesite pojam koji tražite na našem portalu ?

Nezavisni informativni portal BISCE.BA

Bosna i Hercegovina

NEKA DODIK U “CRNOJ KNJIZI” OBJAVI GDJE JE NESTALO TRI MILIJARDE KM I NEKA OBJAVI KO JE UBIO MILANA VUKELIćA

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp
SNSD će u narednim mjesecima uspostaviti svoju “Crnu knjigu” u koju će biti upisani svi oni koji su bilo kada na bilo koji način SNSD-u napravili štetu, a pogotovo oni koji su bili u SNSD-u, dobili mandat na ime SNSD-a i onda se priklonili drugim političkim organizacijama.

Za danas u 12 sati najavljen je sastanak predstavnika političkih stranaka iz opozicionog bloka. U izjavi za Vijesti.ba, predsjednik Partije demokratskog progresa Branislav Borenović poručuje da se vlast u Republici Srpskoj nalazi u fazi paranoje.

“Režim u Republici Srpskoj je u fazi jedne paranoje u kojoj je svjestan da je najodgovorniji za stanje u kojem se nalazimo”, kaže Borenović.

“Pozivam Milorada Dodika neka objavi gdje je nestalo tri milijarde konvertibilnih maraka građana Republike Srpske, gdje su pokradene pare od banaka iz Birča i iz mnogih drugih preduzeća i neka nam objavi u toj svojoj knjizi ko je ubio Milana Vukelića i ko je kriv za nesreću u kojoj je život izgubio mladi Nikola Đurović te neka objavi ostala teška i koruptivna djela koja su se desila u RS-u”, poručio je za Vijesti.ba, predsjendik PDP-a.

On je najveća bruka i sramota koja se mogla desiti srpskom narodu jer to ne priliči čovjeku koji je izabran za predsjednika RSa-a i to je zaista nešto što je za svaku i ljudsku i političku i demokratsku osudu, tvrdi Borenović.

On je istakao da će danas u 12 sati biti održan sastanak predstavnika političkih stranka iz opozicionim blokom sa načelnicima i gradonačelnicima koji ne pripadaju vladajućoj većini u RS-u.

Predstavnici političkih stranka iz Saveza za promjene danas će imati sastanak sa našim načelnicima i gradonačelnicima.Ljudi su s pravom uznemireni, ljuti i ogorčeni na takve stavove predsjednika RS-a. Danas ćemo razgovarati u kojem ćemo pravcu ići, rekao je Borenović.

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp


Facebook


Izvor i autor članka: 71


NAPOMENA:


Datum objave članka: 15/11/2016


Vrijeme objave članka: 09:48


error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen !!