fbpx

Unesite pojam koji tražite na našem portalu ?

Nezavisni informativni portal BISCE.BA

Afere

PRILOG APOKALIPTIČNE FOTOGRAFIJE – HAVIĆU KADA NE PLAĆAŠ IZ SVOJEG DŽEPA I ZNAŠ DA NEĆEŠ SNOSITI ODGOVORNOST ONDA MOŽEŠ GOVORITI: NIJE TO NEKA VELIKA MATERIJALNA šTETA…

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp

HAVIĆU KADA NE PLAĆAŠ IZ SVOJEG DŽEPA I ZNAŠ DA NEĆEŠ SNOSITI ODGOVORNOST ONDA MOŽEŠ GOVORITI: Nije to neka velika materijalna šteta … 

Nakon današnje katastrofalne eksplozije u Kantonalnoj bolnici “dr. Irfan Ljubijankić” u kojoj je totalno uništen mikrobiološki laboratorij koji radi sve mikrobiološke i parazitološke pretrage uključujući mikologiju i imunologiju. Krivac za eksploziju je neispravni uređaj sterilizator. Prilikom eksplozije su oštećeni i drugi uređaji u mikrobiološkom labaratoriju koji vjeravatno nisu za dalje korištenje.

Na službenoj Facebook stranici oglasio se direktor dr. Havić sa sljedećim riječima: “Razrušen je zid. Nije to neka velika materijalna šteta, ali je sve problem u ovoj situaciji. Nema izvođača, nema materijala. Ali, navikli smo da nas ništa ne zaobiđe, glavu gore i idemo raditi”.

Građani Unsko-sanskog kantona na službenoj Facebook stranici bolnice u Bihaću komentarisali su izjavu direktora dr. Havića i tom prilikom se oglasio novi “glasnogovornik” Kantonalne bolnice u Bihaću Željko Mirković, propali političar i gubitnik na posljednjim općim izborima 2018.godine, koji je svojim suptilnim i “stručnim” odgovorima dao je objašnjenje na mnoge komentare građana Bihaća i Unsko-sansko kantona. Dalmatinci bi za “glasnogovornika” Mirkovića kazali: “A gospe ti sve zna !”

Očekujemo da Opšta poljoprivredna zadruga “OSTROVICA”, čiji je suvlasnik direktor Hajrudin dr. Havić, a koja preko 15 godina protuzakonito obrađuje 453 hektara državnog zemljišta, odriješi kesu i donira novac za ponovno izgradnju odjela Mikrobiologije i kupovinu uništenih uređaja.

Direktor Havić dr. Hajrudin, a vjerovatno po naputcima svojeg “glasnogovornika” i političkog mentora Mirkovića, cenzurirao je objavu fotografija apokaliptične eksplozije na službenoj Facebook stranici Kantonalne bolnice u Bihaću. 

“Nije to neka velika materijalna šteta …”, direktor dr. Havić

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp


Facebook


Izvor i autor članka: 35


NAPOMENA:


Datum objave članka: 31/03/2020


Vrijeme objave članka: 13:43


error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen !!