fbpx

Unesite pojam koji tražite na našem portalu ?

Nezavisni informativni portal BISCE.BA

Afere

PRILOG VIDEO: “BORAČKO JEZERO U BORAČKOJ ZGRADI” – KRIMINAL KOJI EVROPA NIJE VIDJELA … NAJSKUPLJI “BAZEN” NA SVIJETU

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp

Kriminal koji Evropa nije vidjela – video prilog govori više od 1000 riječi.

Agonija kupaca, boraca u boračkoj zgradi nikad nije završena. Lifta nema radijatora nema iako je 13 kupaca isplatilo ostatak sredstava koje je trebalo uplatiti prilikom useljenja kad se zgrada završi. Zgrada nema upotrbnu dozvolu još je gradilište i nakon uplate oko 130.000 KM kupaca Stanouprava i izvođač nije eksera ukucao i naravno sredstava nema. Isti izvođač je zauzeo šupe bez pitanja samovoljno zagradio dio šupa kao stara ratna ” Šta si oslobodio to i zagradi”.

Svakodnevno stanari nešto prave popravljaju jer o kvaliteti zgrade nije vrijedno ni komentarisati. Civilna zaštita Bihać je uložila 500.000KM u Atomsko sklonište koje je danas jezero, boračko puno vode, insekata, vlage, voda curi iz poslovnih prostora i evo možete sami vidjeti.

Šta treba još da prikažemo da inspekcija počne raditi svoj posao kao i Tužilaštvo, policija, ali i Šuhret Fazlić i Gradski vijećnici koji su slijepi i ne žele da riješe naš problem. Smeće ispred zgrade stoji od mjeseca čistoće što smo sami pokupili i niko neće da ga otjera. Uređenje okoliša parkinga sredstva se vozaju godinama na budžetu i nikad da ih utroše kako će kad su ih potroše na političke želje.

Normalno Stanoupravu i direktoricu Selmanović ne zanima agonija stanara, gradonačelnik ništa ne poduzima ili se boji iste ili ga ne zanima, a Gradsko vijeće čast pojedincima koji su barem upitali kako nas tako i na vijeću šta je sa zgradom ostali su marionete. Iz savjeta MZ Ozimice imaju ljudi u vijeću barem da su prošli pored zgrade u ovih 10 godina. Boračka zgrada i zgrada preko puta imaju zajedno 150 stanova, ali imamo samo dva kontejnera za smeće. Šta ne zaslužujemo više. Vodovod Bihać i direktor Felić ne dozvoljavaju da privatno ugradimo pojedinačne satove u stanove iako je to po zakonu obaveza, ali što ne daju nama ni oni ne žele da nam ugrade čak neće ni na dopis da odgovore.

Grade ne sekiraj se svaki dan je sve veći broj tužbi koje dobijamo i velike su pare u pitanju koje će platiti GRAD BIHAĆ mi se kamata ne odričemo samo kad će neko za to odgovarati, mislim nikad.

Ako bude prijava na tekst i video od strane prozvanih za klevetu nek nas demantuju, ali imamo dosta srdstava na budžetu Grada koje ste nam dužni.

Živjela Bosna i Hercegovina, živio 5.korpus.

Ismet Mešić
Sefika Pervanic
Šuhret Fazlić
Edin Modronja
Pićo Copy

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp


Facebook


Izvor i autor članka: 388


NAPOMENA:


Datum objave članka: 05/07/2019


Vrijeme objave članka: 14:19


error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen !!