fbpx

Unesite pojam koji tražite na našem portalu ?

Nezavisni informativni portal BISCE.BA

Grad Bihać

(FOTOGRAFIJE): U PREPUNOM DOMU U BAKŠAIŠU NIJE BILO MJESTA ZA SVE SOCIJALDEMOKRATE – MJESNI OGRANAK SDP BIHAĆA – BAKŠAIŠ IZABRAO NOVOG PREDSJEDNIKA

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp

Danas, 20/03/2019. godine, prostorije Doma u Bakšaišu nisu imale kapaciteta da prime sve članove SDP-a Bihać ove mjesne zajednice da u demokratskoj atmosferi izaberu novog Predsjednika mjesnog ogranka SDP-e Bihać u Bakšaišu.

Sretan je bio bakšaišan koji je imao priliku da bude nazočan u prepunoj sali Doma u Bakšaišu, te da u demokratskoj atmosferi izabere prvog među jednakim. Bez ozbiljnog protukandidata, a nakon tročasovnog brojanja glasova sa 12 glasova izabran je dugogodišnji i provjereni socijaldemokrata Jasmin Muslić.

Današnjim festivalom demokratije u Bakšaišu, a odakle potiče i federalni poslanik Albinko Muslić, započete su reforme u SDP Bihać upravom sa novoizabranom uzdanicom i velikim štovateljem slobode misli i govora.

Vjerujemo da će Jasmin Muslić kao provjereni poljoprivrednik i korisnik budžetskih sredstava dokazati se i na ovako bitnoj poziciji i ojačati ne samo osnovnu organizaciju Bakšaiš nego i Gradsku organizaciju.

Kako je to danas bilo u prenapučenom domu u Bakšaišu pogledajte na sljedećim fotografijama.

KLIKNI I PODIJELI ČLANAK NA:


Facebook Viber WhatsApp


Facebook


Izvor i autor članka: 35


NAPOMENA:


Datum objave članka: 20/03/2019


Vrijeme objave članka: 21:10


error: Upozorenje: Sadržaj je zaštićen !!